Care sunt metodele și strategiile pe care le vom adopta in procesul de design, și cum arata acest proces? În acest modul vom învața și experimenta metode și procese, pe care le vom pune în aplicare specific în proiectul vostru. În parteneriat cu Romanian Design Council, vom genera soluții în cadrul unor teme specifice care adreseaza probleme reale privind cazarea studenților, pe care vom incerca sa le implementam cu sprijinul parților interesate. Acest modul se adreseaza studentilor motivati, care doresc sa isi impinga proprille limite la un nou nivel de intelegere si experienta.

Lista de inscriere este deschisa pana la 1 Octombrie, 2017 si este limitata la 12 studenti. Cursurile se vor tine vinerea de la ora 09:00-15:00.

Pentru a va inregistra, vizitati
https://goo.gl/forms/WgiiOitORv5lxnG82

Emilian Dan Cartis este Lead Product Design & Innovation pentru PepsiCo Europa. El a petrecut 14 ani în New York City unde a lucrat pentru studiouri de design si corporaţii, ultima fiind PepsiCo Global Design Innovation. Detine un Master în Design Industrial de la Pratt Institute, Master în Design Strategic la Aalto University în Helsinki, Finlanda. Este originar din Cluj-Napoca, si a absolvit UAD Cluj-Napoca, Departamentul Design.